Stem på den bedste Aarhus-sang

Til dette års udgave af Aarhus Festuge vil der finde en helt speciel koncert sted, som nok vil glæde mange musikglade aarhusianerne.

Tekst: Jonas Kongerslev Nygaard

12 sange fra en liste på over 40 numre skal ende ud med at udgøre setlisten, når ’den store aarhusianske sangbog’ skal findes under årets festuge til august. Publikum bestemmer, hvilke sange, de mener, er de bedste fra Aarhus gennem årene.

Stem her: link til afstemning

Listen består af de sædvanligvis populære Aarhus-artister som TV2, Gnags og Flemming ’Bamse’ Jørgensen, men også navne som Medina, L.O.C., Spleen United og Powersolo har fundet vej til afstemningen. Meningen er, at der på en scene under festugen skal fyres op for en koncert, hvor forskellige kunstnerkonstellationer skal fortolke de valgte numre.

”For eksempel et big band med solister, en anden med et eksperimenterende kor, et gedigent rock-kombo og muligvis et 24 mand stort punk-brass band fra Boston,” siger Festugens direktør, Jens Folmer Jepsen, til festugens hjemmeside.

Så husk at stemme, hvis du vil have indflydelse på koncertens setliste.

Aarhus Festuge finder sted fra den 31. august til 9. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *