Markedsdage i weekenden i Aarhus

Aarhus bugner af diverse markeder i weekenden, hvor der burde være muligheder nok for at gøre et kup. 

Tekst: Jacob Nymann Jensen

Aarhus er i denne weekend vært for ikke mindre end syv forskellige markeder rundt omkring i byen. Lørdagen starter med to bagagerumsmarkeder på henholdsvis Bispetorv og Viby Torv, begge fra klokken 10.00 til 15.00. På Aarhus Træskibshavn er der kræmmermarked, og i Jægergårdsgade er der markedsdag, hvor gaden bliver lukket for trafik, og butikkerne rykker ud på gaden.

Søndag går det løs igen med to loppemarkeder. Det ene finder sted på Christiansbjerg og er fra 10.00 til 15.00. Det andet er i Mølleparken, der ligeledes starter klokken 10.00 og slutter en rigtig markedsweekend i Aarhus af klokken 16.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *