L.O.C. afsløret som nyt navn på Grøn Koncert

Grøn Koncert spiller i år for 30. gang. Festivalen, der samler ind til Muskelsvindsfonden, er Nordeuropas største koncertturné af sin art. Foto: Gorm Branderup.

Hjemmedrengen L.O.C. er i dag blevet afsløret som Grøn Koncerts nye navn. Det fulde program er nu klart. 

Tekst: Karoline Kaspersen

Nu er det endeligt: L.O.C., med det borgerlige navn Liam O’Connor, skal optræde på sommerens Grønne Koncerter rundt omkring i Danmark. Det har festivalen netop offentliggjort i dag. Sammen med Nephew, Rasmus Seebach, Alphabeat, Malk De Koijn og Burhan G. tager L.O.C. på grøn turné og underholder sommerglade og feststemte danskere over hele landet.

Album-aktuel

L.O.C. har netop udgivet sit sjette soloalbum, ’Prestige, Paranoia, Persona vol. 1’ den 23. marts. Albummet kunne downloades gratis fra TDC i fem uger efter udgivelsesdatoen, og det førte til mere end 100.000 downloads den første dag. Med en række både nye og kendte numre vil man altså kunne nyde ham sommeren over på diverse danske græsmarker. Lørdag den 21. juli er L.O.C. på hjemmebane. Grøn Koncert spiller i Aarhus den dag, og alle festlighederne løber af stabelen på Vestereng i Skejby.

Hvor kan jeg se Grøn Koncert?

Grøn Koncert starter ud i Kolding torsdag den 19. juli og varer ti dage inklusiv tre pause-dage. Der sluttes af med maner i København søndag den 29. juli.

19. juli i Kolding

20. juli i Randers

21. juli i Aarhus

22. juli i Aalborg

26. juli i Esbjerg

27. juli i Odense

28. juli i Næstved

29. juli i København

 

Links:

Læs mere om Grøn Koncert.

Læs mere om L.O.C.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *