Cameron Sinclair serverer arkitektoniske løsninger i verdens kriseområder

Onsdag eftermiddag besøger organisationen Arkitekter Uden Grænser Arkitektskolen.  Den prisvindende arkitekt Cameron Sinclair fortæller om sit arbejde med organisationen, og hvordan de i over 20 kriseramte lande hjælper med arkitektoniske løsninger på problemer som skolemangel, sundhedskliniker og vedvarende boligløsninger i katastrofeområder. Cameron Sinclair har vundet adskillige design priser. I 2006 vandt han TED prisen og blev udnævnt til ”Young Global Leader” af  ”World Economic Forum.”

Få et smugkig her

Arrangementet er på Arkitektskolen i Studsgade Auditoriet onsdag den 9. maj kl. 16.00- 17.30, og alle er velkomne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *